Novosti

U Molvama i Novigradu Podravskom održana prezentacija o Kući Biljkinog oca

Prošlog petka, 14. travnja, Turistička zajednica područja Središnja Podravina organizirala je prezentacije o uspješnom vođenju ruralne kuće za odmor za sve one koji se na našem području bave iznajmljivanjem objekata za smještaj turista ili planiraju pokrenuti takav posao.

Prezentacije su održane u Molvama i Novigradu Podravskom, a na svakoj od njih okupilo se po dvadesetak zainteresiranih sudionika koji su pažljivo slušali izlaganje Vedrana Grizbahera, vlasnika kuće za odmor u baranjskom selu Lug. O njegovoj uspješnosti govori nagrada Najbolja tradicijska kuća koju je prošle godine osvojio na natječaju koji su među iznajmljivačima pokrenuli Novi list, Hrvatska turistička zajednica i resorno ministarstvo.

Vedran Grizbaher govorio je o tome kako je uredio i počeo iznajmljivati svoj objekt koji je nazvao Kućom Biljkinog oca. Podijelio je svoja iskustva sa slušateljima i odgovorio je na niz njihova pitanja. Stoga se nadamo da će njegov primjer potaknuti sve one koji razmišljaju o bavljenju turizmom u našem kraju da urede i počnu iznajmljivati svoje kuće za odmor.

Prezentacije su održane u suradnji s Općinama Molve i Novigrad Podravski te se očekuje još sličnih radionica i prezentacija tijekom ove godine.

Galerija fotografija