Novosti

Sudjelovali smo na 9. Regionalnom susretu Alpe Adria

Na poziv organizacije G-guide i Kluba profesionalnih turističkih vodiča Slovenije, dana 6. veljače direktorica Turističke zajednice područja „Središnja Podravina“ Elizabeta Milanović Glavica sudjelovala je na 9. Regionalnom susretu turističkih vodiča iz regije Alpe Adria, kao jedna od šest panelista. Uz direktoricu Turističke zajednice područja „Središnja Podravina“ sudjelovali su Iztok Silla, predavač na Visokoj školi za hotelijerstvo i turizam Bled i konzultant, Gregor Födransperg – pisac, fotograf, avanturist i vlasnik turističke agancije iz Slovenije, Georg Overs – direktor turističke regije Villach iz Austrije, Antonella Comelli – turistička vodička iz Italije i Ivana Karanikić iz turističke agencije Prolingua tours iz Kastva. Moderatorice skupa bile su Tina Hudnik i Maja Čembelj iz G-Guides iz Slovenije.

Raspravljalo se o ulozi, važnosti i povezivanju turističkih vodiča, prilikom čega je Elizabeta Milanović Glavica imala priliku predstaviti destinaciju Središnja Podravina i turističku ponudu Koprivničko-križevačke županije.

Susret se održao u prostorijama Gospodarske komore Carinthia u Klagenfurtu u Austriji u organizaciji Austria guides, G-Guides, WKO Austria i Kluba profesionalnih turističkih vodiča Slovenije. Službeni jezik rasprave bio je engleski.