Smještaj

Studio apartman Lentulis

Studio apartman Lentulis nalazi se u samom srcu Virja – najslađeg sela na svijetu. Namijenjen opuštanju i uživanju, Lentulis prima 4 gosta, a uz diskreciju i privatnost nudi Vam opuštanje u Spa zoni – komfornoj infracrvenoj sauni i velikom hidromasažnom bazenu s 42 mlaznice. Uživajte također u biljaru, virtualnoj stvarnosti, puno televizijskih programa i neograničenom besplatnom optičkom internetu. Najuređeniji kafić u ovome dijelu ravne nam Podravine, ljekarna, trgovine, Dom zdravlja, mjesni park s dječjim igralištem, knjižnica, frizerski salon, print shop, turistički ured, autobusna stanica – sve je udaljeno samo nekoliko koraka.

Ovaj studio apartman može biti polazište za izlete na kojima ćete otkrivati prirodne i kulturne znamenitosti Podravine, rekreirati se i posjetiti izložbe, turistička i kulturna događanja ili prigodne manifestacije te se opuštati u miru ovog apartmana i prepustiti se romantičnom uživanju ili provesti vrijeme u igri i druženju sa svojim prijateljima ili obitelji. Prednost ovog apartmana je smještaj u zgradi u samome centru Virja gdje je sve nadomak ruke, od kafića i trgovina do igrališta za djecu i sportskih terena.

Virje je udaljeno od susjednih gradova Đurđevca 7 km, Koprivnice 20 km i Bjelovara 27 km. Granica sa susjednom Mađarskom je na oko 25 km od Virja, a najbliža zračna luka u Zagrebu udaljena je 100 km. U neposrednoj blizini nalaze se mjesta koja vrijedi posjetiti zbog kulturnih i prirodnih znamenitosti kao što su Hlebine gdje se nalazi Galerija naivne umjetnosti (16 km), jezero Šoderica i ušće Mure u Dravu kod Legrada (30 km), svetište Majke Božje u Molvama (6 km), vinarije na obroncima Bilogore kod Miholjanca, Šemovaca i Novigrada Podravskog (oko 5 km), Prekodravlje i Repaška šuma (15 km) i rijeka Drava (10 km). Stoga ovo mjesto može biti idealno za bicikliste i rekreativce.

Studio apartman Lentulis nalazi se u Ulici Đure Sudete 5 i nositelj je kategorije četiri zvjezdice. U objektu se nalaze ukupno četiri kreveta, krevet za dvije osobe i pomoćni krevet na kojem se također mogu smjestiti dvije osobe te dječji krevetić. Domaćini su mladi par koji će se pobrinuti za sve što je potrebno pri smještaju.

 

Kontakt podaci:

Dejan Cikoš i Melita Lukić

Ulica Đure Sudete 5, Virje

099 384 22 45 – Dejan

098 958 17 32 – Melita

[email protected]

Sve informacije zatražite pozivom ili upitom na e-mail.