Smještaj

Kuća za odmor Molve Grede

Kuća za odmor na adresi Molve Grede 115 nosi kategoriju 3 zvjezdice i nudi smještaj za 5 osoba na ukupnoj površini objekta od 127 kvadratnih metara. Kuća za odmor sastoji se od 2 spavaće sobe i kupaonice te je pogodna i za manju djecu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. U objektu se nalaze 2 smart televizora, pristup NETFLIXU i ima 5G internet. Prostor se grije centralnim plinskim grijanjem, a hladi h/c klima uređajem, a uveden je gradski vodovod.

Smještaj se iznajmljuje isključivo za godišnji odmor i to minimalno u trajanju 7 dana kroz cijelu godinu. Od sredine svibnja do sredine rujna na raspolaganju je vanjski grijani bazen na površini od 32 metara kvadratnih.

Posjetiteljima je na raspolaganju 1 kanu i 2 bicikla, a kroz cijelu godinu može se uživati u ribolovu uz dnevnu dozvolu (10 eura), dozvolu za tri dana (30 eura) ili sedam dana (60 eura). Objekt je od jezera udaljen samo 10 metara. Oko objekta je ograđena parcela od 600 kvadratnih metara gdje su smještene ljuljačka, tobogan i pješčanik. Uz objekt je vanjski tuš, zidani roštilj te zidana garaža za jedno vozilo.

Udaljenost do najbližeg urbanog naselja grada Đurđevca je 10 km, a do općinskog središta općine Molve 4 km. Do grada Koprivnice je 30 km, do Bjelovara 35 km, a do Virovitice 45 km.

Sve informacije o najmu možete do dobiti putem e-maila i telefona:

[email protected]

091 172 81 00