Podravci i Podravke

Kad zasvijetli “lampica”

Sjećate se crtanog filma “Profesor Baltazar”? U njemu naslovni lik rješava probleme svojih sugrađana uz pomoć mašte, pozitive i izuma koji nastaju u njegovom laboratoriju. Dok razmišlja, sobom šeće gore-dolje, dok mu na koncu ne padne na pamet odlična ideja. Mi bi rekli “upalila mu se lampica”.

 

Jedan puno mlađi “Profesor Baltazar” živi u Molvama. Ime mu je Valentino Belavić, a mnogi ga poznaju i pod njegovim umjetničkim imenom Vasilije Belavljikov. Vrlo pozitivan, svestran i vrlo društven mladi čovjek. Od svoje se trinaeste godine bavi rap glazbom i pisanjem tekstova, inspiriranih glazbom rap glazbenika Eminema. Budući da je oduvijek gajio sklonost prema pisanju rima i igri riječima, profesionalno se opredijelio za ekonomiju i marketing. Kroz školovanje i prva radna iskustva, razmišljao je kako sve što voli spojiti u svoj životni poziv. Pa se dosjetio: pokrenuo je privatnu agenciju za promociju i marketing simboličnog naziva “Light Bulb Creativity” u kojoj se prvenstveno bavi pisanjem prodajnih tekstova, poznatijim kao copywriting.

 

Stoga, ako ostanete bez teksta ili ne znate kako promovirati svoj proizvod kroz sliku, video, glazbu ili riječ, obratite se Valentinu. On će vam vrlo rado “smućkati” dopadljiv slogan i stih. Ili pjesmu za Valentinovo. Koliko je uspješan u tome, može vam potvrditi i njegova zaručnica, koju je lirikom oborio s nogu i njegovi prijatelji koji rado slušaju njegove zabavne rime. Sresti ga možete na radnom mjestu u Poduzetničkom inkubatoru u Koprivnici ili na sasvim neobičnim mjestima u prirodi, gdje pronalazi inspiraciju za svoje nove projekte. I knjigu koju piše.