Novosti

Još traje bogati program obilježavanja Dana općine Molve

Ovogodišnji program obilježavanje Dana općine Molve traje do 3. rujna 2022. i pred nama je još nekoliko manifestacija i događanja. U petak, 26. kolovoza 2022. s početkom u 21 sat održat će se veliki ČINGI LINGI SUMMER AIR PARTY na otvorenom na lokaciji kod odbojkaškog igrališta na jezeru Čingi-Lingi. Ovo je prava poslastica za ljubitelje elektroničke glazbe, a atmosferu će podizati stranim hitovima DJ Carllex i DJ Steve Fingers. Ulaz je besplatan, a očekuje vas ugostiteljska ponuda hrane i pića.

U subotu, 27. kolovoza 2022. slijedi manifestacija pod nazivom „Prisjetimo se naših korijena“ koja će se održati kod Društvenog doma u Gornjoj Šumi. Ovo tradicionalno druženje uz sportske igre organiziraju mještani Gornje Šume, Molve Ledina i Levače. Okupljanje počinje u 12 sati, a poslije toga slijedi domjenak, igre stolnog tenisa, šaha i kartanje bele.

Na kraju ovogodišnjeg obilježavanja Dana općine Molve je košarkaški turnir pod nazivom „Mala meša“ koji organizira Košarkaški klub „Bistra“ iz Molvi u subotu, 3. rujna 2022. Time će ujedno završiti niz događanja kojima su obilježeni Dani općine Molve koji su započeli u lipnju, a vrhunac je bio sredinom kolovoza i na samu svetkovinu Uznesenja BDM – Veliku mešu.