Smještaj

Hostel Selce

Hostel Selce nekoć je bilo odmaralište i mjesto gdje su brojni mališani Virja i okolice prvi puta uživali u odmoru na moru. Da bi se nastavila tradicija organiziranja ljetovanja i obavljanja gospodarske djelatnosti u Hostelu Selce, osnovano je trgovačko društvo Virovski dom d.o.o. sa sjedištem u Virju. Osnovna djelatnost poduzeća je ugostiteljstvo i turizam koju obavlja u nekadašnjem virovskom odmaralištvu, današnjem Hostelu Selce.

 

Selce je mjesto koje se nalazi u živopisnoj uvali na sjeveroistočnom rubu Kvarnerskog zaljeva 40 km južnije od Rijeke, u Primorsko – goranskoj županiji, a Hostel Selce u Selcu, u blizini plaža, lijepog novouređenog centra i svih mjesnih atrakcija. Hostel ima 48 ležaja i vlastiti restoran, a svojom ponudom domaće, pretežno podravske kuhinje, pruža osjećaj dobrodošlice i topli ugođaj doma.

 

U hostelu se organiziraju ljetovanja, škole plivanja, sportski kampovi, škole u prirodi i slični sadržaji. Objekt je otvorenog tipa za sve goste i posjetitelje.

 

Društvo “Naša djeca” Virje

 

Društvo je osnovano 1954. godine kao neprofitna vladina organizacija. Cilj osnivanja društva bio je poticati i organizirati brojne odgojno-obrazovne aktivnosti s djecom za djecu te promicati prava djece i pružati podršku roditeljima kod odgoja djece prilikom odrastanja. Danas, već više od 65 godina, Društvo se i nadalje, uglavnom volonterski, bavi svojim osnovnim djelatnostima. U okviru Društva djeluju Kreativna skupina “Iskrice” i Dječji forum, a i ponosni su član Saveza Društava “Naša djeca” Hrvatske.

Društvo organizira razna druženja, obilježava značajne dane i događanja u svojoj okolini, sudjeluje u akcijama borbe protiv raznih ovisnosti te se svim aktivnostima nastoji poticati djecu na druženje, zajedništvo, igru, zdrav život i stvaralačke vještine. Zalaže se za promicanje dječjih prava te samu djecu upoznaje s njihovim pravima. Jedna od djelatnosti je i organiziranje  ljetovanja u nekadašnjem odmaralištu, danas Hostelu Selce koje je u vlasništvu Društva, za djecu vrtićke i školske dobi, mladih, ali i za obitelji i ostale grupe gostiju iz Republike Hrvatske i izvan nje.

 

Kontakt:

Društvo “Naša djeca” Virje

Trg Stjepana Radića 7, 48326 Virje

m: 098/550 485

email: [email protected]

Fb. Društvo Naša djeca Virje

w. dnd-virje.hr

 

 

Hostel Selce Virovski dom d.o.o.,

Partizanska 23, 51266 Selce
[email protected]
+385(0)51 765 067
+385(0)95 130 59 57 direktorica
+385(0)95 650 67 01 voditeljica hostela