Adrenalinski park

Aquaterra adventure

Aquaterra adventure je team building centar koji se nalazi na svega 15 kilometara od grada Koprivnice, uz jezero Šoderica. Nudimo vam avanturu i nezaboravnu zabavu kroz organizaciju paintball druženja, teambuildinga, raznih promocija, jedinstvenih proslava rođendana, drugačijih djevojačkih i momačkih zabava, sve to uz kvalitetnu opremu i iskusno osoblje. Vaša zabava i sigurnost su nam na prvom mjestu! Garantiramo nezaboravno druženje i avantutu vrijednu pamćenja!

 

Aquaterra adventure ekipa je za ovu sezonu pripremila prave poslastice za ljubitelje adrenalina. Od klasičnog paintballa (za starije od 16 godina)dječjeg paintballaadrenalinskog parkazip line-atomahawk challenge-a (gađanja mete sjekirom)gađanja mete lukom i strijelomgađanja mete airsoft puškom i na koncu vam po prvi puta na Šoderici predstavljamo hit ljeta – zorbu! (lopta za trčanje po vodi). No, to nije sve, ponuda će i dalje rasti i prilagođavati se željama i sklonostima naših gostiju.

 

Sve priredbe i aktivnosti organiziramo u suradnji sa Aquaterra lake resortom. Pridružite nam se ovog ljeta na Šoderici i dobro se zabavite.

 

Odmah nam se javite i rezervirajte svoj termin.

 

Kontakt:

M: Vjeran 099 202 7002

Dejan 095 831 6340

E: [email protected]

Facebook link

Zip line Adrenalinski park Dječji paintball

Vidimo se na Šoderici!