Novosti

Proslava Dana općine Peteranec

U povodu svetkovine svetih apostola Petra i Pavla u Peterancu obilježava se Dan općine. Trodnevni program, koji traje od četvrtka do subote, prvi je put organiziran u suradnji s Turističkom zajednicom područja Središnja Podravina, a bit će obilježen kulturno-umjetničkom večeri, koncertima, misnim slavljem i ostalim aktivnostima i atrakcijama za sve generacijske skupine.

Program započinje u četvrtak, 27. lipnja 2024., kada će biti kulturno-umjetnički program ispod velikog šatora iza zgrade Kapetanije u Peterancu. Od 20 sati nastupit će Vokalni sastav „Olala“, Tamburaški sastav „Krešo Lukačić“, Folklorni ansambl „Koprivnica“ i Tamburaški sastav „Scandall“. U petak, 28. lipnja, na istom mjestu održat će se koncert „Zodiac banda“, dakako uz bogatu gastronomsku ponudu.

Većina događanja bit će na samo Petrovo u subotu 29. lipnja kada će u župnoj crkvi biti slavljena sveta misa, a tijekom cijeloga dana posjetitelji će moći uživati na tradicionalnom proštenju. Za one najmlađe bit će pripremljeni vrtuljci i napuhanci. Od 17 sati u Sportskom parku svi će se moći zabaviti uz bubble football, igru koja donosi zabavu i uzbuđenje jer je jedinstveni zaokret u tradicionalnom nogometu. Naime, igrači na sebi nose balone na napuhavanje pa to daje dodatnu razinu uzbuđenja i smijeha, privlačeći pažnju igrača i publike. Svakako isprobajte ovo nezaboravno iskustvo.

U večernjim satima zabavljat će vas DJ Geras, a u 20 sati slijedi koncert Aquarius banda. Pridružite se i uživajte u bogatom trodnevnom programu u Peterancu.

 

Galerija fotografija