Restorani, Pizzerije

Izletište Grofova Hiža

Za sve ljubitelje prirode i dokolice, za one koji tragaju za inspiracijom, one koji žele naučiti slikati na staklu ili pak one koji biciklirajući otkrivaju ovaj pitomi dio Podravine…. od nedavno je otvoreno novo izletište – Izletište Grofova hiža koja se nalazi na prekrasnom imanju Stjepana Pongraca, slikara naive iz Gabajeve Grede.

 

Ovdje možete organizirati manje proslave zabave i druženja do 40 ljudi u unutarnjem prostoru i 40 vani, te uživati u okusima hrane i domaćih pića poput raznih rakija, likera, vina i sokova čiju recepturu članovi obitelji brižljivo prenose s koljena na koljeno. Otkrivajte okuse kroz jušni, mesni ili riblji vikend. Kušajte netom ubrano voće ili povrće, sočno meso s ražnja ili roštilja, gulaš iz kotlića i mnogo drugih delicija.

 

A nakon što zadovoljite svoje nepce okušajte se u kreativnim radovima ili šetnjom imanjem koje vrvi od zanmljivih biljaka, cvijeća, voćki ili malih životinja poput kokoši, feniksa ukrasnih, patki, guski, prepelica, mačaka….

 

Posebnu pažnju privlače poni konjići kojima djeca naprosto ne mogu odoljeti.

 

Okrijepljeni odbiciklirajte do obližnjeg jezera Gabajeva Greda ili odaberite hladovinu koju pruža drvo starinske jabuke i prepustite čula zvukovima i mirisima prirode. Poželite li više kulture, uputite se prema Hlebinama i posjetite Galeriju naivne umjetnosti, Galeriju Josip Generalić ili neki od brojnih ateljea slikara.

 

Izletište Grofova hiža širom otvara svoja vrata putnicima namjernicima.

Galerija fotografija

Izletište Grofova Hiža

Gabajeva Greda 1 H
+385915603686
Izletište Grofova Hiža