Novosti

Virtualna virovska prkačijada 2021

Dragi naši,
Još jedne godine družimo se samo putem interneta. Pratite i ovogodišnju Virtualnu Virovsku Prkačijadu – International Festival of traditonal cakes od 04. svibnja, pa sve do idućeg tjedna na Facebook stranici Prkačijade. Virovska prkacijada na društvenoj mreži Facebook
Posjetitelji stranica podsjetit će se na prkače svojeg djetinjstva, razgledati virtualnu 3D izložbu, te moći sudjelovati u nekoliko nagradnih igara. U petak, 07. svibnja, tradicionalno se održava Vrtićka i Mala virovska prkačijada, pa ćemo moći uživati u radovima novih generacija malih slastičara.
Želja organizatora je ovog tjedna preplaviti društvene mreže slatkim prhkim kolačima – prkačima te vas inspirirati da nam se pridružite i uživo kad za to bude mogućnosti.
No osim ovog virtualnog eventa, Općina Virja pobrinula se da i ove godine budemo najslađe mjesto u Podravini pa će se 8. i 9. svibnja održati Lov na prkače!
U subotu i nedjelju, 30 malih prkača bit će sakriveno u parkovima, na igralištima i drugim javnim prostorima na području cijele Općine. Svi koji ih pronađu moći će ih zamijeniti za poklon pakete u Općini Virje.
Pridružite se Lovu na prkače ili nekom od virtualnih sadržaja!