Novosti

Viber naljepnice kao čestitka “Iz srca Podravine” za nadolazeće blagdane

Prema procjenama, u Hrvatskoj se mjesečno izmijeni više od 600 milijuna Viber poruka, a s njima se pošalje više od 32 milijuna naljepnica, popularnije zvanih stickera.

Kako se bliži vrijeme kada se međusobno šalju dobre želje za predstojeće blagdane, u uredu Turističke zajednice područja “Središnja Podravina” dosjetili su se ovih blagdana poslati čestitke u obliku stickersa. U paketu službenih naljepnica “Iz srca Podravine” nalazi se petnaest naljepnica iz svih općina koje se nalaze u sastavu ove turističke zajednice. Ovaj paket naljepnica besplatan je I dostupan svima koji koriste aplikaciju Viber, a može se skinuti putem QR koda koji se nalazi na ovogodišnjoj blagdanskoj čestitci turističke zajednice. Ideja je to Elizabete Milanović Glavica, direktorice turističke zajednice koja je odlučila nadolazeće blagdane obilježiti na kreativan način.

Naljepnice su brendirane i dizajnerski usklađene sa službenim vizualom turističke zajednice kako bi se stvorila prepoznatljivost destinacije. Dopadljiv dizajn naljepnica djelo je Tomislava Turkovića, mag. diz. iz Virja.

Ovo nije jedina aktivnost kojom se obilježavaju blagdani u ovoj turističkoj zajednici. Još danas imate priliku otvoriti prozorčić na Adventskom kalendaru “Iz srca Podravine” koji se nalazi na web stranicama i društvenim mrežama Turističke zajednice područja “Središnja Podravina”. Ovo je dokaz kako se može napraviti promocija destinacije uz oskudna sredstva, ako postoji kreativnost, ljubav i volja.

Blagoslovljene i sretne nadolazeće blagdane svima šalju iz “srca Podravine” .