Novosti

Promocija na događanju “Art park”

Proteklog vikenda, u sklopu promocije projekta #izovihstopa u Art parku Ribnjak, održana je panel rasprava “Ko vidi turizam?” na kojem su se predstavili Luka Jakopčić iz Culsperience Croatia, ujedno i organizator događanja, koji je predstavio knjigu Gladijadori i projekt kojim se manje i slabije poznate turističke destinacije; Iva Silla iz Secret Zagreb, koja osim što vodi tematske i interpretativne ture, održava i edukacije namijenjene djelatnicima u kulturi, baštini i turizmu; Ana Šerić iz Bite Arta, vlasnica inovativnog projekta jestivih umjetnina, koja je najnoviju ediciju posvetila sto godišnjici rođenja Ivana Večenaja i Elizabeta Milanović Glavica, koja je predstavila destinaciju i najvažnije manifestacije u središnjoj Podravini.

 

Osim panelista, posjetiteljima Art parka predstavili su se brendovi WineToGo, Silvan Natural Cosmetics i Bite Art.

 

Posebno zanimanje privukao je Tihomir Želimorski iz obrta Stari zanati, koji je predstavio svoje imanje, manifestaciju Šetnje kroz naivu u Hlebinama i ponudu zanimljivih sadržaja, od kojih je izdvojio Dane rakije koji će se održati 24. listopada u Hlebinama.

 

Događaj je fotoaparatom zabilježio Mirko Czukor (Culsperience), a atmosferu možete dočarati posjetom galeriji fotografija.

Galerija fotografija