Smještaj

Objekt za robizonski smještaj “Laova arka”

Jeste li ikada maštali o mjestu gdje biste se mogli osamiti, u prirodi, uz obalu rijeke ili jezera? Volite otkrivati skrivene zakutke prirode ljepote? Tražite li mjesto gdje ćete se odmoriti dušom i tijelom, tada je prvi robizonski smještaj u Koprivničko – križevačkoj županiji, “Laova arka” kao stvorena za vas. Svestrani umjetnik Dragutin Ciglar Lao, ostvario je svoj san izgradivši ovaj objekt u srcu prirode, tik uz stari rukavac rijeke Drava, na Ješkovu.

 

Ovaj smještajni objekt je građevina koja se sastoji od četiri sobe za smještaj sa blagovaonicom i sanitarnim čvorom za goste. U objektu se pružaju usluge smještaja, prehrane, pića i napitaka na catering način.

 

Sještajni objekt ima četiri smještajne jedinice koje se sastoje od:

1 trokrevetne sobe

2 dvokrevetne soe

i 1 devetokrevetne sobe, što sveukupno čini kapacitet od 16 kreveta.

 

Art centar Ješkovo nudi sadržaje poput radionica keramike, boravka u prirodi te seljačkih poslova vezanih uz ruralni prostor Podravine, obilazak parka znamenitih Podravaca, jahanje, vožnju u kočiji i druge sadržaje. U blizini se nalazi naselje Gola sa galerijom Stara škola, Galerijom Ivan Večenaj i etnografskom kućom Ivan Večenaj.

 

Želite li doživjeti divlju stranu rijeke Drave, tada je boravak u robizonskom smještaju “Laova arka” idealno mjesto za vas. Rezervirajte svoj smještaj, kontakt podatke pronađite u nastavku.

 

Kontakt: Art centar Ješkovo j.d.o.o.

direktor Dragutin Ciglar – Lao

Novačka 100, Novačka

tel. 091/207 9555

e-mail. [email protected]

[email protected]