Novosti

Direktor TZP Središnja Podravina podijelio pehare najboljim ribičima klupskog natjecanja ŠRK Otočka na Ješkovu

Na jezeru Malo Ješkovo na području Općine Gola održano je 24. po redu klupsko natjecanje u ribolovu u nedjelju 4. rujna 2022. godine. Organizator natjecanja je Športsko ribolovni klub Otočka, a natjecanje se tradicionalno održava u ovo doba godine u prostorima kluba.

Ribičima s najboljim ulovom podijeljeni su pehari za 1., 2. i 3. mjesto. Nagrade su podijelili predsjednik ŠRK Otočka Željko Bečeić, načelnik Općine Gola dr. Stjepan Milinković i direktor Turističke zajednice područja Središnja Podravina Nikola Cik. Obrativši se okupljenim ribičima i svim prisutnima direktor TZP Središnja Podravina izrazio je zadovoljstvo što je na području Općine Gola toliko razvijen ribolov i pohvalio organizatore ovoga natjecanja. Uz čestitke svim sudionicima, a pogotovo onima s najboljim ulovom, posebno treba istaknuti najmlađe sudionike u kategoriji juniora zbog kojih smo sigurni da još dugo biti ribiča na Ješkovu.

Direktor Turističke zajednice područja Središnja Podravina Nikola Cik obišao je s načelnikom Stjepanom Milinkovićem i predsjednikom Željkom Bečeićem novu drvenu trepu za ribiče izgrađenu na jezeru Ješekovo. Razgovarali su o mogućnostima uključivanja ovoga kraja u turističku ponudu Turističke zajednice područja Središnja Podravina kao i ribolovu kao atrakciji za posjetitelje i turiste.

Ovo natjecanje bilo je prilika za okupljanje mještana Otočke i njihovih gostiju uz pečene ribe i tamburaški sastav pa na Ješkovu nije izostao niti ples. Svi su izrazili zadovoljstvo održanim natjecanjem i radost zbog sljedećeg jubilarnog 25. natjecanja koje će se održati sljedeće godine. Svim ribičima: Bistro!