Smještaj

Apartman Kod Kraljevih

Apartman “Kod Kraljevih” se nalazi u samom centru mjesta Gola, nedaleko graničnog prijelaza Gola-Berzence. Lijep je spoj tradicionalnog i modernog, što ga čini ugodnim i privlačnim mjestom za odmor. Otvoren je u kolovozu 2018. godine i svojim gostima pruža usluge noćenja u dvije prostrane spavaće sobe, kapaciteta 5 osoba. Smještaj je bike friendly, te osim smještaja nudi i usluge uljepšavanja, budući da se u sklopu objekta nalazi i frizerski salon “Centar”

 

Gosti mogu uživati u kulturnoj ponudi Gole, od čega izdvajamo Galeriju Stara škola, koja se nalazi preko puta objekta, Galerija Ivana Večenaja Tišlarova, doajena naivne umjetnosti, pisca i sakupljača narodnog blaga. Zatim je tu rodna kuća Ivana Večenaja Tišlarova koja je danas Etno kuća Večenaj. Nekoliko ugodnih kilometara vožnje kroz prirodni krajolik nalazi se Art centar Ješkovo, rijeka Drava, Park skulptura znamenitih Podravaca i rijeke Drave.

 

Blizu se nalazi u ovom području jedinstveno selo Ždala, u kojem mještani govore dijelom mađarskim jezikom i štokavskim narječjem, u tradicionalno kajkavskom kraju.

 

Tu su i druga zanimljiva mjesta poput Novačke, Otočke, Gotalova… Prekrasna šuma Repaš, jezero Čambina i u šumi kod Novačke skriveni ostaci franjevačkog samostana poznatog kao Pepelara. Nije daleko ni jezero Šoderica, za čiji posjet trebate prijeći na drugu obalu Drave preko mosta.

 

Gola je selo koje vole rode i brojne druge ptice, a stanovnici se bave poljoprivredom. Vrijedni golčani su nadaleko poznati kao vrsni stočari. Ovdje se i jako dobro i zdravo jede, tako da Vam preporučamo posjet.

 

Najbliže zračne luke:  Fly Balaton – 56 km, Zagreb – 90,4 km

 

Udaljenost od gradova: Koprivnica 26 km, Đurđevac 29 km, Zagreb 126 km, Virovitica 67 km, Čakovec 68 km, Varaždin 76 km, Hlebine 26 km, Pečuh (HU) 112 km, Budimpešta (HU) 249 km, Beč (AU) 283 km…

 

Apartman Kod Kraljevih

Spavaće sobe se nalaze na katu kuće u čijem se prizemlju nalazi frizerski salon. Sobe stoga nisu dostupne osobama koje se teško kreću ili kreću uz pomoć kolica.

Kapacitet soba: Spavaća soba 1: 1 x 2/1

Spavaća soba 2: 1 x 2/1, 1 x 1/1

Ukupno može primiti 5 osoba.

Mogućnost korištenja dječjeg krevetića.

Lijepo opremljena kuhinja

Čista i uredna kupaonica s tušem i wc

Dnevni boravak

Tv u svakoj sobi

Bike friendly

 

Stjepana Radića 1
+385(0)98 926 4070
+385(0)48 625 112